Vacature

Trainer / Personal trainer

EMS Studio Pijnacker is op zoek naar een trainer / Personal trainer voor
maandagavond en woensdagochtend!

Bij EMS Studio Pijnacker geven wij trainingen met maximaal 3 personen tegelijk met EMS (Electric Muscle Stimulation). Omdat alle spiergroepen tegelijkertijd worden getraind, krijg je een full body work-out in slechts 20 minuten.

EMS Studio Pijnacker zoekt een flexibele trainer (m/v) die niet alleen plezier heeft in het vak en een klant kan motiveren. Wij willen meer!
Wij zoeken een trainer die de vaardigheden heeft om alle klanten prettig, veilig en doelgericht te trainen op elke niveau! Ervaring als trainer is zeker een voordeel maar ook het volgen van een opleiding als trainer of fysiotherapeut of affiniteit met sport kan al voldoende zijn om bij ons te komen werken! Door specifieke opleidingen leer jij de kneepjes van EMS trainingen.

EMS Studio Pijnacker kenmerkt zich door een informele sfeer met korte lijnen binnen het team. Als trainer werk je samen met een collega en bezorg je onze klanten een leuke effectieve training! Je bent bereid om wanneer nodig in te vallen voor een collega zoals je collega’s dat ook voor jou zullen doen!

Ben jij de aanvulling die wij zoeken om ons team te komen versterken? Solliciteer dan door een mail te sturen naar info@emsstudio-pijnacker.nl
t.a.v.: Edigna.