Waarom

kiezen voor ons

Afslanken – Spieropbouw – Klacht preventie

AFSLANKEN MET DE E-FIT EMS TRAINING

Verlaag je vetpercentage en verminder cellulite

Het E-fit EMS trainingsprogramma biedt de allernieuwste behandeltechniek op het gebied van afslanken (figuurverbetering – spieropbouw) en verminderen van cellulite. E-Fit maakt gebruik van de EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie die doelgericht de juiste spieren activeert. d.m.v. diverse goed gepositioneerde e-pads verspreid in een professioneel en hygiënisch E-Fit elektrodenpak.

SPIEROPBOUW MET DE E-FIT EMS TRAINING

Breng je lichaam in topvorm!

Een steeds bekender fenomeen bij het afvalproces is het trainen van de spiermassa in plaats van alleen te focussen op cardiotraining. Waar je bij intensieve cardiotraining slechts een aantal calorieën op die dag verbrandt, ligt dat bij spieropbouw heel anders. Door de toename in spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrand je niet alleen meer calorieën tijdens en kort na de training, maar ook gedurende de weken daarna. Daarnaast groei je ook in kracht deze groei komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien. In plaats van 30% aan groei (bij traditionele trainingen) zorgt de E-fit EMS training voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels bij dezelfde trainingsintensiteit. Hierdoor is je training niet alleen efficiënt, maar ook optimaal!

KLACHT PREVENTIEDANKZIJ E-FIT

Rug- en buikspieren sterk en stabiel houden

85% van de mensen heeft, of krijgt weleens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rug- en buikspieren sterk en stabiel te houden. Dit kan door middel van een fysiotherapeut, maar deze oefeningen worden vaak na de behandeling snel weer vergeten. Eén keer per week een training volgen met de E-fit zorgt niet alleen voor een beter figuur, maar dient ook als dé preventietool bij rugklachten, reumatische klachten en andere diverse klachten.